Hos Galleri Mynewart.dk kan du finde din næste grafiske plakat eller dit næste moderne maleri.

Er du på udkig efter en ny grafisk plakat til at pifte køkkenet op, eller et stort maleri til at fuldende stuen, og ønsker du samtidig ikke at betale en formue for din kunst? Hvis svaret er ja, kan du med fordel gå på internettet og klikke dig på https://mynewart.dk. Galleriet, der på kort tid er blevet et af de største gallerier på internettet har et imponerende flot udvalg af billig kunst til hjemmet.

Tilbage i starten af 2016 åbnede galleriets hjemmeside. Galleri Mynewart.dk er grundlagt af to unge iværksættere fra Als i det sydlige Jylland, og deres ambition om at skabe Danmarks førende galleri på internettet er på rette kurs. Ved at have et udvalg med en stor diversitet har galleriet formået at sælge rigtige mange abstrakte malerier, moderne plakater og fotokunst. Galleriet sørger hele tiden for at holde sig up-to-date med efterspørgslen hos de danske forbrugere.

Lad kunsten definere din bolig

Det er ofte ikke særlig svært at finde en flot sofa eller en pæn skænk til boligen. Dette slipper de fleste godt af sted med. Men hvad mange glemmer når det kommer til indretningen af sin bolig tilbyder Galleri Mynewart.dk et stort udvalg af – nemlig kunst til væggene. Galleriet har mange forskellige malerier og plakater i sortimentet, og det er netop disse, der virkelig er med til at fuldende indretningen af en bolig. Et flot og moderne abstrakt maleri, eller en flot grafisk plakat kan virkelig sætte prikken over i’et i en bolig.

Hvilken type plakat eller maleri man ønsker i sit hjem er naturligvis op til ens stilpræference. I stadig stigende grad bliver det abstrakt motiv valgt. Det abstrakte motiv skaber en rigtig god synergieffekt med et stilrene og strømlinede look som de fleste boliger har. Hvis du selv er på udkig efter eksempelvis et abstrakt maleri kan du med fordel kigge her: https://mynewart.dk/11-abstrakte-malerier

Køb en alarm og hold tyven væk

Hvis du er ejer et hus, og ikke allerede har installeret et alarmsystem i hjemmet, kan det være, at du skulle overveje det. I hvert fald hvis du vil minimere risikoen for, at ubudne gæster bryder ind i dit hjem og stjæler dit indbo – herunder dine nyindkøbte malerier og plakater.

Alarmfirmaet Sydalarm.dk er et af de firmaer på markedet, der sælger de bedste alarmsystemer til sikring af private boliger – og alarmerne er endda uden abonnement, hvilket betyder, at man kun skal betale et engangsbeløb.

Udover et stort udvalg af alarmløsninger og tilbehør hertil har Sydalarm.dk også et stort udvalg af videoovervågning. Paletten af videoovervågning gør, at du kan finde en optimal løsning, uanset om du har et hus eller et større firma.