Vandsten med lys og rislende vand så bliver det ikke hyggeligere

At have en vandsten i haven giver en helt særlig ro. Det har en psykologisk afslappende effekt. Det er beroligende at sidde og kigge på vand. Vandsten er en nem måde at få vand og dermed liv bragt ind i haven uden at anlægge en sø. En vandsten fylder mindre og kan flyttes rundt. En vandsten med lys har både den beroligende effekt fra vandet, og samtidig den dekorative effekt fra lyset.

Vandsten med lys er inspirerende og er med til at give en særlig oplevelse i haven. Vandsten med lys pynter i haven blandt blomster og træer. Den kan også sagtens stå på en terrasse. På den måde får man det fulde udbytte af en vandsten med lys, når man på de sene timer en sommeraften kan se og høre det rislende vand og det smukke lys.

Denne vandsten med lys er en sjov og anderledes vandsten. De traditionelle vandsten med lys er ofte udformet i grå granit og er meget enkle og stilrene i sit design. Denne vandsten med lys ligner en båd. Den er udformet som det forreste på en båd. Den har både anker og årer og har et maritimt udtryk. Denne vandsten med lys er lavet i polystyren. Den kan tåle at stå både ude i haven eller indenfor. Inde i båden kan man se rislende vand og der sidder også et lys. Vandstenen vil med sit maritime udtryk passe perfekt til en sejler.

Pyntesten med teksten Gro så for f. . . .

Sjov pyntesten med teksten: Gro så for f….. Pyntesten i flertonet grå granit. Pynter i ethvert blomsterbed. Teksten på pyntestenen er ment som en sjov hilsen til blomsterne, om at de skal skynde sig at gro. Pyntesten med indgraveret tekst skiller sig ud fra mængden af andre sten. Den er anderledes fra andre havefigurer på grund af sin sjove tekst. Pyntesten er fremstillet af håndbearbejdet natur sten.

Pyntesten fylder 25 cm. Den vejer 5 kg. Pyntesten pynter i et blomsterbed eller på græsplænen. Teksten henvender sig til planterne, der skal gro. Denne pyntesten en morsom tilføjelse til haven. Den er dekorativ og provokerende. Dine gæster i gaven vil helt sikkert more sig over den sjove pyntesten.

Pyntesten er enkel i sin udformning. Den har et naturligt design, så det ligner en ubehandlet sten. Den passer derfor fint ind i det omkringliggende havmiljø. Sammen med andre figurer i granit eller almindelige sten, kan man lave en fin stensætning. Denne humoristiske pyntesten er fin og sjov tilføjelse til enhver have. En sjov pyntesten er med til at give udtrykket i haven noget kant. Den er noget helt unikt, udover de sædvanlige fine granitfigurer. Køb en billig pyntesten, og giv haven den lille ekstra finish. Pyntesten med sjov tekst, er et morsomt indslag til haven. Med pyntesten i have, kan du give din have et personligt præg. Din have kan få lige det udtryk du ønsker. Gør din have til en park med pyntesten, figurer, fuglebad og vandmiljøer.