Firmaer i dag har ofte mange firmabiler, som kører både lokalt, internationalt og globalt. Uden en god flådestyring, kan det være svært at holde styr på, hvor ens firmabiler er, om kunden har fået leveret de varer de skal til tiden og så videre. Det kan snart ikke være nemmere, end det er i dag, hvor kunstig intelligens gør det muligt for dit firma, at spare masser og tid, og bruge dine medarbejdere til det, de faktisk er kvalificeret til. Dit firma har garanteret stået i udfordringer, hvor en firmabil går i stå på vejen, eller en kunde ringer og beklager, at varen ikke er dukket op til tiden. Hvis dit firma kan se fordelen i at investere i en god, solid og global flådestyring, så klik her.

Global flådestyring

Uanset hvilken tracker du vælger, bliver du udstyret med en global dækning, så du nemt får overblikket over alle dine firmabiler. Flådestyring på globalt plan, gør det muligt for selv de helt store firmaer, at få overblikket over kørsel til og fra kunder og hvorvidt varen er leveret rettidigt. Der kan også være situationer, hvor flådestyring giver overblik over medarbejdernes køre-hviletid, om medarbejderne reelt kører de distancer, som de skal etc. Alt i alt, bliver en global flådestyring nødvendig for de store firmaer i dag, som benytter sig af firmabiler.

Den tyverisikre løsning

Ved køb af flådestyring skal man gøre op med sig selv, hvilken slags tracker, der skal monteres i firmabilerne. I den mere tyverisikre ende, kan det varmt anbefales at investere i PilotSentinel, som er en lille tracker, som monteres direkte på bilens batteri. Dette medfører, at trackeren er skjult i motorrummet, og derved mindskes risikoen for, at en medarbejder kan komme til at pille trackeren ud eller at de synlige trackere bliver stjålet fra kabine rummet.

Den nemme løsning ift. installation

Skal det være let at installere ens tracker, så kan det varmt anbefales at investere i PilotSentinel OBD II. Trackeren installeres direkte i kabinen, og med en forlængerkabel, bliver det muligt at skjule trackeren, så den ikke sidder uhensigtsmæssigt. Det her, er klart den nemme løsning ift. installation af trackere.

Kunstig intelligens

Med kunstig intelligens i alle GEOlokalisering moduler bliver det ikke nemmere. Det er slut med at sidde og holde øje med hver enkelt firmabil på en skærm. Den kunstige intelligens hedder Bob. Bob gør arbejdet for dig, han holder øje med firmabilerne, og giver besked, hvis der er noget, som ikke er, som det skal være. Det kan snart ikke være nemmere, og det sparer tid, energi og ressourcer på din arbejdsplads. Du kan faktisk ikke rigtigt argumentere for, hvorfor du ikke bør anskaffe flådestyring med kunstig intelligens.

Ingen dårlige undskyldninger

Der er faktisk ingen dårlige undskyldninger for, hvorfor dit firma ikke skal investere i Flådestyring fra Worklogger. I vil ikke blive skuffede, og det er bare med at komme ind på hjemmesiden og bestille trackerne til dit firmas firmabiler, så i kan spare tid på kontoret.