Vil du gerne give dit barn en uforglemmelig fødselsdag? Uanset hvor gammelt dit barn bliver, så fortjener han/hende at få den bedste dag. Det er meget populært at afholde børnefødselsdag for klassen således, at huset bliver fyldt med en masse larmende børn. Det er meget forskelligt om en børnefødselsdag bliver afholdt hjemme eller et andet sted. Det kommer som regel an på barnets ønsker samt hvor meget forældrene selv overkommer at arrangere. Få en god snak med dit barn, så du kan finde ud af, hvad han/hun godt kunne tænke sig.

Det er populært at afholde fødselsdag her

Det er blevet meget populært at afholde fødselsdag i legeparker eller anden form for aktivitetssted. Lege-Revet er f.eks. et sted hvor mange børn har holdt deres fødselsdag for klassen. Du har mulighed for at kunne køre et bestemt tema, så gæsterne slet ikke er i tvivl om hvad temaet er. I festlokalerne kan du dekorere din egen væg, så der bliver skabt en hyggelig stemning til børnefødselsdagen. Som forældre skal du ikke selv tænke på at medbringe noget som helst, da der både er borde og stole til rådighed. Personalet kan hjælpe med at sammensætte den perfekte fødselsdagsfest således, at der kommer underholdning indimellem. Som forældre bestemmer du selv hvor meget personalet skal hjælpe til i forbindelse med planlægningen.

Du behøves ikke at planlægge meget selv

Når du booker fødselsdagsfesten, kan du f.eks. vælge imellem temaer som havfrue, fodbold eller Frozen. Du kan sammensætte din egen menu, så du som forældre ikke skal tænke på noget som helst. Personalet sørger for at det hele er klar til i ankommer. Du skal være opmærksom på at der kan afholdes fest for maks 25 børn pr. fødselsdagsfest. Hvis du godt kunne tænke dig at vide noget mere om konceptet hos Lege-Revet, så kan du se flere detaljer på https://www.lege-revet.dk/boernefoedselsdag/. Dit barn vil med garanti elske at afholde sin børnefødselsdagsfest der.