Man kommer ikke udenom et kæmpe rengørningsarbejde, når der er gang i nybyggeriet derhjemme. Der er plastik, støv og træsplinter overalt, og det kan tage timevis at få gjort hovedrent efter en renovering. 

Er du igang med at renovere i Århus eller omegn? Vil du gerne efterlade dit nybyggeri rent og præsentabelt? Så book en håndværkerrengøring i Århus til at klare tjansen for dig. 

Hvad er håndværkerrengøring?

Den ugentlige hovedrengørning derhjemme kan du selv stå for, men rengørning efter et byggeprojekt er noget af en mundfuld at stå alene med. Derfor tilbydes der en professionel ydelse, som kaldes håndværkerrengøring. 

Det indebærer dybdegående rengøring både under og efter byggeprojektet i dit hjem. Rengøringen håndteres af et erfarent rengøringshold, som rykker ud med specialudstyr, der efterlader din bolig fuldkommen pletfri. 

Bred erfaring inden for mange opgaver

Med en håndværkerrengøring tages der hånd om meget mere end blot en støvsugning af dine beskidte gulve. Det professionelle rengøringshold lægger kræfterne i, og sørger for alle kroge i din bolig får masser af kærlighed.

Det indebærer for eksempel vinduspudsning, bortskaffelse af affald, rengøring af køleskabe, gulvvask og generel oprydning af alle rum i dit hjem. Du kan få servicen til at rengøre for dig på daglig basis, eller når byggeprojektet er færdiggjort.

Hvad koster håndværkerrengøring?

Med håndværkerrengøring sørges der for at din hverdag bliver mere overskuelig, selvom der foregår byggeprojekter i dit hjem. Du fortjener altid at kunne slappe af i rene og ryddelige omgivelser. 

Prisen på servicen afhænger naturligvis af, hvor stort et areal du har behov for at få rengjort. Det afhænger også at, hvor mange gange du har behov for håndværkerrengøring. Skal du have besøg et par gange om ugen, eller har du brug for rengøring på daglig basis? Du kan kontakte dit firma og tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så i sammen kan finde en god pris.