Julen er på trapperne, og det betyder fed julemad i lange baner. Jeg elsker det! Det gør min krop bare ikke – desværre.

I kender det jo nok alle sammen. Vægten siger altid plus tre-fire kilo, når man frygtsomt træder op på vægten efter decembers mange julefrokoster. Det er nok desværre uundgåeligt. I hvert fald, hvis man er lidt af et madøre, og elsker julemad – lige så meget som jeg gør.

Så er det med at smide de ekstra kilo

Det er sjovt med os danskere egentlig. Når vi først har konstateret, at vi har taget en masse på hen over julen – så skal vi til at give den gas med at tabe os, og det kan kun gå for langsomt.

De fleste melder sig partout ind i fitness, begynder at løbe eller booker en personlig træner, når virkeligheden rammer dem i januar.

Det fungerer slet ikke for mig. Jeg prøvede at hoppe med på fitnessbølgen for to år siden, men jeg fik total stres af alle de mange mennesker, der valfartede til fitnesscentrene. Jeg måtte vente hundrede år ved maskinerne, og det var ikke til at være nogle steder for mennesker. Det var ikke en succes.

Så dukkede der en annonce op: ”Køb juicekur

Jeg havde nærmest mistet modet. Jeg vidste, jeg ikke orkede at løbe ude i kulden, og alle andre i Danmark havde åbenbart fået den samme idé at melde sig ind i et fitnesscenter – men så dukkede der en åbenbaring op en dag på min Facebook.

Jeg så en annonce fra Slowjuice Copenhagen. Annoncen viste nogle lækre billeder af en masse forskellige juicer, som man kunne bestille direkte hjem til døren.

Når man har proppet sig i fed mad en hel måned, var det virkelig tiltrængt med et sundt alternativ og få lidt vitaminer tilbage i kosten.

Jeg blev simpelthen nødt til at prøve det.

Flydende sundhed direkte hjem til døren

Der gik ikke længe, fra jeg havde bestilt, til min 3 dages pakke stod ved min dør. Jeg var lidt skeptisk i starten. Kunne man få så gode resultater, som man kunne læse om rundt omkring på internettet?

Men jeg skal love for, at det gik hurtigt. Allerede da jeg stod op den næste dag, følte jeg mig mere udhvilet, frisk og oplagt, end jeg havde gjort i flere måneder. Jeg siger ikke, at det med garanti skyldes juicen – Men hvad er sandsynligheden lige for at mærke så stor en forskel på bare et døgn?

Jeg var virkelig motiveret, og glædede mig til at se, om jeg kunne se de samme resultater på vægten, når mine tre dages juicekur var overstået.

H2: 1,2 kilo på blot tre dage

Da de tre dage var gået, havde jeg tabt 1,2 kilo. En del af vægttabet er selvfølgelig væske, men det gør mig ingenting. Den vej går det jo altid i starten af et vægttab. Jeg kunne se forskel i spejlet, og det var det vigtigste for mig. For ikke at nævne, at jeg kunne mærke en stor forskel i kroppen.

Så jeg skal helt sikkert på juice kur igen denne jul, efter mine resultater blev så gode sidste år. Så må de andre brænde julefedtet af på steppemaskinerne, mens jeg nyder min lækre juice herhjemme. Vil du prøve det, så kan jeg helt sikkert anbefale slowjuice Copenhagen. Fair priser og ekstremt lækre juicer.

Held og lykke med projekt “juleskrump” herfra.