Kender du det med, at man begynder at få ondt i hovedet om sommeren, fordi man bruger så meget energi på at rynke brynene og knibe øjnene sammen? Det er faktisk ganske normalt at døje med spændingshovedpine om sommeren, men det betyder naturligvis ikke, at det gør det bedre. Der er heldigvis noget, du kan gøre, som kan sikre dig, at du ikke skal døje med spændingshovedpine denne sommer. Det kan du blive meget klogere på i denne artikel.

Hvad giver spændingshovedpine?

Man får spændingshovedpine, fordi man – som navnet indikerer – spænder for meget i musklerne, hvilket gør, at de bliver ømme. Det kan være svært at lade vær med at rynke brynene om sommeren, for det gør også ondt at få solen i øjnene. Derfor er det smart, at du kan få en behandling, der sikrer dig, at du ikke går og spænder i dine ansigtsmuskler. Du har måske hørt om botox?

Hvad gør botox?

Når man sprøjter botox ind i huden, så lammer man musklerne, hvor botox indføres, så man ikke længere kan bevæge dem. Det kan lyde en smule voldsomt, men man lammer jo ikke alle muskler på én gang.

Hvad koster botox?

Man kan finde mange forskellige priser på botox, så du kan med fordel kigge rundt på de forskellige priser, inden du bestiller tid et sted. Du kan f.eks. finde Billig og effektiv botox Aalborg. Det behøver nemlig ikke at koste så meget, og så kan du undgå hovedpine til sommer.

Hvor længe holder botox?

Det kan være, at du tidligere har holdt dig væk fra botox, fordi du synes, at tanken om at blive lammet er skræmmende. Her skal du dog tænke på, at en botox behandling ikke varer for evigt. Det er individuelt, hvor længe man har effekt af det, men man siger som tommelfingerregel, at der går mellem 6-12 måneder, før man har brug for en ny behandling. Der er mange, der kun vælger at få botox om sommeren, da det er over disse måneder, man typisk rynker meget i ansigtet. Det kan være, at du skal prøve botox?