Trænger bilen snart til et skift fra vinterdæk til sommerdæk? Eller er der en lampe, der har lyst lidt for længe? Så tag den med en tur på værksted i Djursland og giv den en kærlig behandling. Værkstedet Norddjurs Bilcenter bærer præg af erfarne mekanikere, der hver dag er klar til at yde den bedste service og har rig erfaring med adskillige typer bilmærker. De går meget op i at gå i dialog med kunden og naturligvis kun udføre de reparationer, som kunden ønsker. 

Ledige pladser på dækhotellet på værkstedet

Hos værksteder har de et helt hotel af dæk, så de er klar til at skifte dækkene med det samme. Dog skal du huske tidsbestilling, så de kan garantere at have tid til at skifte dækkene med det samme og nyde en gratis kop kaffe eller kakao imens. Her kan du få opbevaret dine sommer- eller vinterdæk, og det koster kun 250 kroner halvårligt. Deri følger naturligvis montering af dækkene. 

Når dækkene bor på dæk-hotellet bliver de – og fælgene – også tjekket for fejl, mangler og slitage, hvorfor de altså er i de bedste servicehænder hos værkstedet i Djursland. Og efter monteringen tjekker de naturligvis også lufttrykket og afbalancerer det, hvis der skulle være brug for det. 

Gratis lånebil mens bilen er på værksted

Det kan være svært at undvære sin bil, når den skal på værksted, og derfor tilbyder Norddjurs Bilcenter helt kvit og frit, at du kan få en gratis lånebil med i perioden, din egen bil er på værksted og til reparation i Djursland. Det betyder altså, at du fint kan fortsætte din hverdag og aktiviteter, imens de tager sig godt af din bil og giver den nyt liv. 

Som noget helt nyt kan værkstedet nu også tilbyde gratis lån af en erhvervslånebil. Heri kan du tage værktøj med, så du kan tjene penge, imens din egen firmabil bliver serviceret og repareret på værkstedet i Djursland.

Ud med det gamle, ind med det nye i Djursland

Hvis bilen derimod ikke helt står til at redde, eller du bare trænger til noget nyt at køre rundt i, kan Norddjurs Bilcenter også tilbyde at købe bilen, og så kan du finde en helt anden bil iblandt deres salgsmuligheder. Desuden kan de skaffe mange biler, hvis din drømmebil ikke er på lager. De vejleder vedrørende import, told og afgifter, så her kan du trygt få hjælp. 

Desuden er du her sikret en driftsikker og stabil bil, da de altid gennemgår alle biler ned til mindste detalje og sørger for syn og undervognsbehandling. Skulle der opstå noget, kan man naturligvis komme ind på værkstedet med den, så de kan udbedre eventuelle fejl.