Det er vidunderligt at holde ferie i det sydlige Tyskland. München, som er hovedstad i delstaten Bayern, er på én gang en moderne tysk storby og en hyggelig gammel by med mange historiske bygninger og en hyggelig atmosfære. De bayerske alper er bestemt også et besøg værd året rundt.

Uanset hvornår på året, du besøger München og Bayern, så er der så meget at se på, at det helt klart er nemmest for dig at komme omkring, hvis du lejer en bil dernede.

Du når mere, hvis du kører i bil

Hvis du ikke vælger at køre hele vejen til München selv, så kan du fint tage enten fly, tog eller bus dertil. Så kan du altid leje en bil, når du kommer derned, så det er både nemmere og mere bekvemt for dig at komme omkring. Desuden vil det være meget hurtigere for dig at komme fra sted til sted, når du gerne vil nå at se så meget som muligt, når du er på de kanter.

Som i de fleste andre storbyer så er det nemt at komme til at leje en bil i byen. Det kan være praktisk at have gjort hjemmefra, sådan at det hele er klar, når du ankommer. Så er det bare at finde bilen, sætte dig ind og køre afsted mod din destination.

Frihed og komfort

Selv om det selvfølgelig godt kan lade sig gøre at komme omkring i offentlige transportmidler, så er det nu altså både meget mere komfortabelt og forbundet med en stor grad af frihed at have en personbil til rådighed, når du er på ferie.

Hvis I så er nogle stykker til at deles om det, det koster at leje en bil, så bliver udgiften skam helt fornuftig i forhold til, hvad I ellers skulle betale for billetter til busser og tog.

Hvordan finder jeg det bedste biludlejningsfirma?

Du kan selvfølgelig selv sidde på nettet og lede efter diverse udlejningsfirmaer i München. De sider vil typisk være tyske, og det vil tage dig noget tid at få fundet og gennemlæst flere forskellige firmaers sider.

Du kan også skyde genvej ved at bruge autoprio.dk, som er dansksproget, og som har samlet nogle af de mest troværdige sider fra en god håndfuld biludlejere i München. På den side kan du stille og roligt finde det firma og den bil, som du vil leje, mens du er på ferie i det sydlige Tyskland.

Du vil tilmed kunne få et godt overblik over, hvilke firmaer der kører med de mest attraktive priser. Der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt. Det, du sparer på den måde, kan du nok sagtens bruge på noget hyggeligt dernede. Eller også kan du opgradere til en lidt federe bil, det er jo heller ikke så tosset.

Få det gerne ordnet hjemmefra, så skal du ikke til at finde ud af alt muligt, når du står på destinationen. Det er så dejligt nemt, når det hele bare klapper.