Er du virksomhedsejer? Eksporterer du dine varer til udlandet? Så har du brug for den rette emballage til formålet. Det er nemlig vigtigt, at dine varer ikke tager skade under den ofte lange transport. I stedet skal selve varen være pakket forsvarligt ind, så kunden modtager netop det produkt, denne forventede.

Hvis du samtidig også gerne vil have en grøn virksomhedsprofil, er det god grund til at vælge trækasser til eksport. Det skyldes, at træ er et CO2-neutralt materiale. Det vil altså sige, at det ikke afgiver mere CO2 end det optager. Samtidig er det også et fantastisk materiale, når du gerne vil afsende dine varer forsvarligt.

Stil krav, når du køber trækasser til eksport

Selvom træ er et fantastisk materiale, betyder det dog ikke, at du bør købe et hvilket som helst træmateriale. I stedet er det faktisk vigtigt, at du stiller krav til materialet. Blandt andet kan trækasser til eksport blive angrebet af skadedyr og plantesygdomme. Derfor er det også vigtigt, at træet bliver underkastet en varmebehandling, inden du anvender det som eksportemballage.

Gå efter ISPM 15-standarden

Når du derfor gerne vil købe trækasser til eksport, bør du gå efter træ, der er certificeret efter ISPM 15-standarden. For at opnå denne mærkning, skal træet nemlig være bearbejdet med varmebehandling. På den måde bliver eventuelle plantesygdomme og skadedyr fjernet fra materialet. Det sikrer dig den bedste eksportemballage.

Vær opmærksom på landets importregler

I nogle lande er det faktisk et lovkrav, at eksportemballagen lever op til ISPM 15-standarden. Derfor er det også en god idé at vælge trækasser, der har opnået mærkningen. På den måde kan du nemlig være på den sikre side. Det er ærgerligt at få dine produkter sendt tilbage, fordi du har anvendt en ikke-godkendt emballage til forsendelsen.

Du kan trækasser leveret i hele landet

Heldigvis kan du få godkendte trækasser til eksport leveret i hele landet. Det gælder altså uanset, om så du bor på Djursland, i Århus, Risskov, Egå eller et helt femte sted. Du skal blot købe din emballage hos Meyland Tømrer.